Totul Despre Dape.ro

Totul despre Ivascu Andrei-Petru PFA

Ivascu Andrei-Petru PFA
din pasiune pentru internet.

Salut! Numele meu este Ivascu Andrei si sunt un tanar pasionat de internet si de digitalizare. Pasiunea asta a mea am transformat-o intr-o afacere in 2012. Insa primele mele pagini web le-am construit in 2003 cand nici macar nu aveam internet acasa ci doar un calculator pentium 2.

Deci experienta mea in domeniu se intinde pe aproape doua decenii desi la inceput am facut-o doar din pasiune, doar ca sa invat cum se construiesc, cum se administreaza si cum functioneaza site-urile web.

In 2012 am inceput primul meu site comercial care a inregistrat imediat un succes la care nu ma asteptam iar de aici si pana la a transforma totul intr-o afacere a fost doar un pas. In toti acesti ani am construit sute de site-uri pe diferite nise, pe diferite platforme folosind diverse CMS-uri ceea ce m-a ajutat sa dobandesc experienta si sa inteleg perfect cum functioneaza platformele web dar si ce nevoi au utilizatorii acestora eu insumi fiind unul dintre ei mai presus de faptul ca sunt un dezvoltator de site-uri web!

Cum te pot ajuta sa-ti digitalizezi afacerea?
cu ajutorul unei platforme web?!

De curand am decis sa impartasesc din experienta mea cu mediul online cu altii. Desi business-ul meu merge foarte bine am decis ca e mai bine sa ii ajut si pe altii oferindu-mi serviciile de consultanta in domeniul web si dezvoltarea site-ului companiei sau institutiei pe care o reprezentati!
De ce imi iau din timpul meu sa ii ajut pe altii? Ei bine in principal pentru ca m-am lovit de foarte multe ori de faptul ca este greu sa comunici cu o companie sau cu o institutie de care aveam nevoie, practic trebuiam sa fac multe drumuri la sediu sa umblu cu zeci de documente listate pe hartie sau sa astept ore in sir la telefon ca pot vorbi cu cine aveam nevoie. Cand toate astea puteau fi evitate daca acele companii sau institutii aveau un site web prin intermediul caruia se putea comunica, presta servicii, elibera documente etc.

Asa ca eu impreuna cu echipa mea putem sa-ti digitalizam afacerea complet! Putem incepe cu o consultanta, sa iti construim platforma web direct pe site-ul firmei sau institutiei unde o sa puteti interactiona cu clientii si cu publicul si sa ne ocupam de infrastructura retelei web din cadrul companiei dumneavoastra creand retele performante de calculatoare de la zero pentru dumneavoastra. Practic sa va digitalizam compania sau institutia la nivelul secolului XXI, deoarece traim in era digitalizarii iar astazi nu mai este nevoie sa interactionam fizic cu clientii ci putem face asta de la distanta. In plus daca pana acuma puteai conduce o afacere fizic doar la nivel local acum practic poti sa-ti lagesti target-ul la nivel global foarte usor! Deci ne puteti contacta sa stam de vorba si sa gasim o solutie pentru dumneavoastra. Noi oferim urmatoarele servicii:

web design

Web Design Personalizat

Construim site-uri profesionale personalizate adaptate nevoilor dumneavoastra.

consultanta web si digitala

Consultanta Si Digitalizare

Discutam si gasim solutia perfecta de digitalizare pentru compania dumneavoastra.

Globalizarea afacerii

Globalizam Afacerea

Va ajutam sa va extindeti afacerea la nivel global prin intermediul unei platforme web.

Creem emailuri profesionale

Email Personalizat

Toate companiile folosesc o solutie de email profesional si personalizat conform nevoilor lor.

Retele de calculatoare

Setam Retele De Calculatoare

La nevoie seta putem construi reteaua de calculatoare la locatia companiei dumneavoastra.

Softweare personalizat

Software Pentru Companii

Indentificam nevoile dumneavoastra in ceea ce priveste software si il implementam.

Cui ne adresam?

Concret cui de adresam? Ne adresam atat persoanelor juridice/fizice care desfasoara o afacere cat si institutiilor publice care desfasoara activitati cu publicul! Celor care doresc sa fie prezenti in mediul online prin propria platforma web, noi ne ocupam de tot procesul de digitalizare pentru compania dumneavoastra.

Scopul nostru este cel de a facilita interactiunea firmelor/institutiilor cu publicului prin diminuarea birocratiei prin desfasurarea relatiilor cu publicul de la distanta online!