Relatii cu publicul de la distanta!

Optimizare relatii cu publicul pentru primarii si institutii
Optimizam Interactiunea cu Publicul

Desi traim in secolul XXI unde digitalizarea este cuvantul de ordine inca exista institutii publice cu care nu poti interectiona altfel decat fata in fata! Nu toata lumea poate sa se deplaseze la primarie de exemplu pentru o adeverinta sau pentru plata taxelor. Insa in realitate nici nu este nevoie de asta, toate aceste lucruri pot fi realizate de la distanta fara efort.

Construim oplatforma unde se poate relationa cu publicul!

Desi poate parea greu de implementat sa stiti ca nu este asa. Noi putem construi un site web prin intermediul caruia relatia cu publicul sa devina usoara. Practic pe acea platforma se vor putea incarca si descarca documente, elibera cereri si aprobari, viziona statusul diferitelor acte depuse si comunica direct cu publicul. Toate astea facandu-se prin intermediul internetului fara a fi nevoie de interactiunea umana. Ceea ce in final duce la diminuarea volumului de lucru, eliminarea birocratiei, reducerea personalului si optimizarea proceselor din cadrul institutiilor!

Noi o sa colaboram cu dumneavoastra pentru a construi un site cu functii personalizate in functie de nevoile dumneavoastra. O sa va ajutam cu instruirea personalului dar la nevoie si cu materiale media promotionale in care o sa fie explicat publicului cat mai bine modul in care functioneaza si se foloseste platforma web cu ajutorul unor tutoriale foto/video extrem de intuitive.

Cum se realizeaza aceasta platforma web?

Analizam nevoile institutiei

Primul pas este o discutie unde ne este prezentata situatia pentru a identifica nevoile de digitalizare.

Construim platforma web

O data ce stim nevoile institutiei trecem la treaba si construim si optimizam platforma.

Implementam si instruim

Implementam solutiile gasite le punem in practica si instruim personalul din cadrul institutiei.