Web Design si Web Development Profesional

web design profesional in Maramures

Web Design si Web Development Profesional. Imediat dupa ce impreuna cu dumneavoastra o sa indentificam nevoile dumneavoastra, a companiei dumneavoastra sau a institutiei pe care o reprezentati. O sa incepem sa construim siteul cu design modern si profesional care o sa se muleze pe nevoile dumneavoastra. Cum decurge procesul de creare a unui site?

Consultanta

Dupa ce ati luat legatura cu noi, o sa trebuiasca sa stabilim impreuna care sunt nevoile dumneavoastra si ce fel de site trebuie construit in cazul dumneavoastra! O sa stabilim daca aveti nevoie de exemplu de un site de prezentare pentru afacerea dumneavoastra, de un magazin online sau de o platforma web personalizata unde sa puteti presta servicii si/sau interactiona cu clientii dumneavoastra! Tot aici o sa stabilim de ce fel de server aveti nevoie, daca aveti deja un domeniu cumparat sau daca trebuie sa achizitionam unul, si cine o sa se ocupe de administrarea site-ului pentru ca un site necesita administrare continua si genereaza costuri de intretinere lunare

Crearea Site-ului

Urmatorul pas dupa stabilirea nevoilor este creare site-ului propriu-zis! In aceasta etapa o sa ne ocupam de construirea, programarea si lansarea site-ului plus toate celelalte activitati conexe. De exemplu un site simplu poate fi construit in cateva zile si presupune costuri minime insa crearea unei platforme complexe prin intermediul careia se presteaza servicii si se interactioneaza cu clientii poate dura ceva mai mult iar costurile o sa fie ceva mai mari. Indiferent de ce fel de site este vorba fiecare site o sa fie livrat la o data limita si o sa fie realizat in mod profesional.

Toate site-urile construite de noi sunt inca de la inceput optimizate SEO, sunt structurate in asa fel incat sa fie usor de indexat de catre motoarele de cautare o sa se incarce rapid, o sa aiba un design modern noi folosim intodeauna cele mai moderne si noi tehnologii in domeniul web.

Site-ul creat de noi va putea fi accesat de oriunde din lume si se va mula pe absolut orice rezolutie. Toate site-urile noastre sunt create responsive ceea ce inseamna ca pot fi folosite de pe toate device-urile fie ca vorbim de un calculator, televizor sau dispozitiv mobil site-ul tau isi va mula rezolutia si design-ul in functie de dispozitivul folosit. Astfel nu o sa pierdeti clienti deoarece in zilele noastre peste 70% din oameni acceseaza site-urile web de pe un dispozitiv mobil asa ca un site adaptat pentru mobil, si nu numai, este o chestiune obligatorie si nu ceva optional cum era in urma cu 10-15 ani.

Dupa ce site-ul va fi finalizat dumneavoastra o sa-l vedeti si o sa-l revizuiti. Daca este nevoie schimbam tot ceea ce este de schimbat astfel incat sa corespunda cerintelor dumneavoastra. Dupa care o sa va predam site-ul gata functional! Desi suntem situati in Moisei Maramures nu ne adresam doar clientilor din zona ( Borsa, Viseu de Sus, Sighetu Marmatiei, Baia Mare) ci va putem construi site-ul indiferent de locatia dumneavoastra, in tara sau strainatate, dumneavoastra o sa primiti produsul finit oricunde deoarece site-ul fiind online nu este nevoie de o predare fizica iar plata se poate face la fel de la distanta prin transfer bancar.

web development pentru societati comerciale in Moisei, Borsa, Viseu de sus, Shighetu Marmatiei -  Maramures
Gazduire, Training Si Administrarea Site-ului

Dupa ce site-ul este gata de administrarea acestuia va puteti ocupa chiar dumneavoastra noi o sa va oferim instruirea necesara astfel incat sa fit capabil sa administrati singur site-ul. La fel o sa va puteti ocupa de gazduirea site-ului la compania de gazduire preferata de dumneavoastra, practic dupa crearea site-ului restul lucrurilor pot fi facute de proprietarului acestuia!

Insa daca nu doriti sa aveti grija site-ului si nu doriti sa aveti o grija in plus noi va putem lua aceasta povara de pe umeri ne putem ocupa atat de administrarea cat si de gazduirea site-ului dupa ce acesta a fost creat. Deci relatia dintre societatea dumneavoastra si noi poate sa continue mult dupa crearea site-ului practic pe toata durata de viata a acestuia!